Belangrijke informatie: Helaas leveren wij niet meer in Nederland en is nieuwe verhuur niet meer mogelijk. 
Lopende boekingen zullen echter worden uitgevoerd.

BURDDY houdt rekening met de coronamaatregels van de overheid die sinds begin maart 2020 gelden en biedt de mogelijkheid aan al haar klanten om een feest te organiseren onder goede omstandigheden.

We bieden de mogelijkheid aan alle klanten om de boeking gratis te verplaatsen zonder limiet in de tijd, dit jaar of later. In het geval dat je evenement definitief wordt geannuleerd kan je de boeking gebruiken voor een volgende gelegenheid (verjaardag, communie, familiefeest,…).

Verplaatsingen hebben een belangrijke impact op onze logistieke organisatie en verplicht ons vaak om last minute regelingen te treffen. Daarom vragen we aan onze klanten om ten laatste 10 dagen voor de datum van de boeking contact op te nemen betreffende de verplaatsing van het evenement.

Wanneer deze termijn van 10 dagen voor de datum van de boeking niet wordt gerespecteerd, rekent Burddy een kost aan van 99€.

Deze maatregelen gelden ook voor nieuwe boekingen. Mocht jouw evenement verplaatst of geannuleerd worden, dan is de boeking niet verloren en kan je deze ook verplaatsen naar de datum van jouw keuze.

We doen ons uiterste best om alle nieuwe data te aanvaarden. Houd er echter rekening mee dat sommige data snel volzet kunnen zijn (tijdens het trouwseizoen bijvoorbeeld). In dat geval zal je een andere datum moeten kiezen.

Hoe werkt het ?

>> Je evenement is uitgesteld of geannuleerd en je kent de nieuwe datum

Contacteer ons via de website en vermeldt de nieuwe datum voor je bestaande boeking. Deze aanvraag moet ten laatste 10 dagen voor de datum van het evenement worden ingediend.

Burddy verplaatst je evenement naar deze nieuwe datum (indien voldoende beschikbaarheid).

>> Je evenement is uitgesteld of geannuleerd maar je kent de nieuwe datum nog niet.

Contacteer ons via de website om ons te informeren dat het evenement niet zal doorgaan en dat de nieuwe datum nog niet gekend is. Deze aanvraag moet ten laatste 10 dagen voor de datum van het evenement worden ingediend.

We wijzigen de datum van je boeking naar een fictieve datum zodat deze on hold staat.

Van zodra de nieuwe datum gekend is kan je ons opnieuw contacteren zodat we de datum van je boeking wijzigen (indien voldoende beschikbaarheid). 

Hartelijk bedankt voor je begrip en steun tijdens deze moeilijke tijden. We kijken met ongeduld uit naar je volgende evenement met Burddy !

Het BURDDY team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Heb je vragen over een van onze aanbiedingen of een andere vraag?
We beantwoorden ze graag!