Belangrijke informatie: Helaas leveren wij niet meer in Nederland en is nieuwe verhuur niet meer mogelijk. 
Lopende boekingen zullen echter worden uitgevoerd.

Eerste Communie: Reminders, Planning, Voedsel, Vermaak

Top eerste communie herinneringen met BURDDY fotobooth

De eerste Heilige Communie van uw kind is een eenmalig feest, en daarom is het belangrijk om prachtige herinneringen te creëren voor iedereen die erbij betrokken is. Terwijl de ceremonie in de kerk meestal plaatsvindt voor de naaste familieleden, is een eerste Communieviering thuis de perfecte manier om je vrienden en uitgebreide familie uit te […]

Hoe Organiseer je een Speciaal Doopfeest met Familie en Vrienden?

Hoe organiseer je een speciaal doopfeest met familie en vrienden?

Voor de meeste mensen is de viering van de doop een heilig gebeuren dat de hele familie samenbrengt. Wat de bijeenkomst buitengewoon maakt, is de mogelijkheid om een familiereünie te combineren met de viering van nieuw leven. De twee componenten van zowel religie als de post-ceremoniële viering van de doopsacramenten maken het vergelijkbaar met die […]

Beste Verjaardagsideeën voor Kinderen

De beste verjaardagsideeën voor kinderen zijn bij Burddy's!

In dit artikel nemen we je mee door een eenduidige organisatie van A tot Z: van de uitnodigingskaarten tot de animatie, tot de keuze van de versiering, niets mag aan het toeval worden overgelaten! We hebben het web afgeschuimd en we delen de beste ideeën voor een geslaagd kinderfeestje!

De fotobooth voor jouw vrijgezellenfeest vanaf 99€

Een fotobooth voor uw vrijgezellenfeest vanaf 99€ met Burddy

Denk je aan een fotobooth-animatie voor je vrijgezellenfeest? We geven je meteen ons beste advies voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest dat je dag zeker goed zal maken! Lachen en veel plezier gegarandeerd!

Een vrijgezellenfeestje dat zeker bevalt? Tops en flops

Kom je met een idee voor een vrijgezellenfeest? Rustig aan met Burddy!

Op zoek naar ideeën voor activiteiten op het vrijgezellenfeestje dat de aanstaande bruid zeker zal bevallen? Gekke activiteiten of rustigere activiteiten, we bieden je meer duidelijker. Laten we beginnen met de speciale vrijgezellenfeest flop!

Animatie rond het thema Carnaval: de beste ideeën

Pablo from Burddy and his friend the dinosaur enjoy an original carnival animation with the photobooth

Carnaval staat symbool voor overdaad en wedergeboorte, dus je moet de dingen op deze manier bekijken om geen half werk te verrichten. Laten we eens kijken naar de basis voor een waardige carnavalanimatie. Rio, Lampegat of Aalst zullen snel plaats moeten maken!

Contact

Heb je vragen over een van onze aanbiedingen of een andere vraag?
We beantwoorden ze graag!