Belangrijke informatie: Helaas leveren wij niet meer in Nederland en is nieuwe verhuur niet meer mogelijk. 
Lopende boekingen zullen echter worden uitgevoerd.

De Burddy photobooth, een essentialvoor al je evenementen!

Vaak wordt de fotopaal geassocieerd met grote evenementen zoals bruiloften en verjaardagen. Bij Burddy vinden we dat elke belangrijke gebeurtenis in het leven onvergetelijke herinneringen verdient. Of het nu gaat om een doop, een housewarming of een verkleedfeestje met je vrienden, onze photobooth vermaakt al je gasten en zorgt voor een originele animatie!

Een fotopaal voor unieke herinneringen

Wie houdt er van selfies? Misschien heb je al eens de mogelijkheid gehad om een photobooth op een bruiloft of een verjaardagsfeestje te testen, en de kans is groot dat je het heel plezierig vond! De fotobox is namelijk de perfecte animatie voor dit soort evenementen en is te vinden volgens verschillende formules aan variërende prijzen. Het is echter veel minder gebruikelijk om te denken aan een photobooth-animatie voor kleinere feesten zoals een halloweenfeest, een huwelijksverjaardag of een babyborrel. Burddy maakt de photobooth toegankelijk voor alle evenementen dankzij de verhuurpakketten aan een betaalbare prijs vanaf 128€! Je vrienden zullen het geweldig vinden!

Foto’s meteen printen in slechts 10 seconden

Dankzij de geïntegreerde fotoprinter kan je de foto’s live afdrukken in slechts 10 seconden, en dit aan de beste kwaliteit dankzij een professionele sublimatieprinter. Van zodra je foto is genomen kan je één of meerdere exemplaren afdrukken (te bepalen via de personaliseringstool). Dit is ideaal om je gasten een origineel aandenken mee te geven terwijl ze een exemplaar achterlaten in je gastenboek. De printer wordt geladen met de gevraagde hoeveelheid papier zodat je deze tijdens het evenement niet opnieuw moet laden. Mocht je gekozen hebben voor een beperkt aantal prints kan je de fotopaal na de prints blijven gebruiken voor digitale foto’s.

Ultrasnelle opbouw van de photobooth in 5 stappen

Onze Burddy fotopaal is ontworpen voor een snelle en eenvoudige opbouw in slechts 5 stappen. De box wordt geleverd in een hoes die gemakkelijk kan worden vervoerd met elke auto. Je kan de booth dus gemakkelijk verplaatsen naar je evenementlocatie. Eenmaal ter plaatse volg je deze 5 simpele stappen:

1) Glijd de 4 poten in de sokkel
2) Til de photobooth op het voetstuk (Het is niet nodig om de twee delen aan elkaar te schroeven, de schroeven worden daarom niet meegeleverd)
3) Plaats de flitser op de photobooth
4) Verbind de flitser met de photobooth (1 kleine auxkabel en 1 grotere stroomkabel)
5) Verbind de stroomkabel vanaf je photobooth met een stopcontact en schakel het apparaat aan

That’s it! Je bent nu klaar om foto’s te maken.

Een intuitieve interface

Met Burddy geniet je van een leuke en gebruiksvriendelijke interface die gemakkelijk te gebruiken is. Op het grote aanraakscherm kan je je fotokader selecteren uit alle gepersonaliseerde frames die je hebt gecreëerd (tot 24u op voorhand). Na het maken van de foto kan je deze printen (als je gekozen hebt om meteen te kunnen printen) en per e-mail versturen. De verzending gebeurt onmiddellijk als de photobooth is aangesloten met het internet via de wifi. Zoniet worden deze opdrachten opgeslagen in een wachtlijst die wordt afgeladen wanneer de fotobox terugkeert bij ons. Je gasten kunnen van het ene naar het andere fotokader scrollen en de verschillende formaten uitproberen: portret, landscape, strookje… alles is mogelijk!

Contact

Heb je vragen over een van onze aanbiedingen of een andere vraag?
We beantwoorden ze graag!