Belangrijke informatie: Helaas leveren wij niet meer in Nederland en is nieuwe verhuur niet meer mogelijk. 
Lopende boekingen zullen echter worden uitgevoerd.

De Burddy photobooth en haar mascotte Pablo verschenen in het tijdschrift GALA. Het goede moment om meer te weten te komen over DE photobooth die al enkele maanden populair is voor alle evenementen.

Een photobooth met professionele kwaliteit aan een voordelige prijs

Als je ons een paar maanden geleden had gezegd dat we samen met Kate Middleton en Prins William, Charlotte Gainsbourg of de jury van The Voice Kids in een magazine zouden verschijnen, dan hadden we wellicht gevraagd onder invloed van welke drugs je was. Maar kijk eens aan, hier zijn we! De Burddy photobooth samen met celebrities in het nummer van 29 augustus 2019 van het Franse tijdschrift GALA. Dit is onze kans om de meest betaalbare photoBooth op de markt voor te stellen, met pakketten vanaf 99 €, gratis geleverd.

Een duidelijk en compleet aanbod

Burddy onderscheidt zich van zijn concurrenten dankzij haar duidelijk, eenvoudig en eenduidig aanbod, aan een ultracompetitieve prijs. Huur je photobooth voor 99 € en geniet van onbeperkte digitale foto’s, personaliseer je frames in de kleuren van je evenement met onze online tool, stuur je foto’s per e-mail en download alle foto’s van zodra het evenement is afgelopen, via je beveiligde webgalerij. Levering en ophaal inbegrepen.

Er zijn verschillende pakketten met onmiddellijke prints beschikbaar waarbij de foto’s live via de photobooth worden afgedrukt in 10 seconden. Reken op € 239 voor een volledig huurpakket met 400 prints. Met deze service verkrijg je foto’s aan hoge kwaliteit, en dit volledig gepersonaliseerd.

Een toegankelijke photobooth, voor al je evenementen

Er wordt vaak gedacht dat photobooths enkel voor grote evenementen zijn zoals bruiloften, vanwege de hoge prijs die vaak aangerekend wordt. Met Burddy wordt de photobooth toegankelijk voor al je evenementen! Bruiloft, verjaardag, communie, doop, familiefeest of verkleedpartijtje met vrienden, onze fotopaal zal jong en oud entertainen, en het biedt zo veel leuke herinneringen! Je hebt geen fotografische vaardigheden nodig, de machine is gemakkelijk te bedienen via het touchscreen. Je hoeft alleen maar een fotokader op het scherm te selecteren en je mooiste glimlach boven te halen.

Wil je meer weten over de aanbiedingen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Heb je vragen over een van onze aanbiedingen of een andere vraag?
We beantwoorden ze graag!