Belangrijke informatie: Helaas leveren wij niet meer in Nederland en is nieuwe verhuur niet meer mogelijk. 
Lopende boekingen zullen echter worden uitgevoerd.

Voor de meeste mensen is de viering van de doop een heilig gebeuren dat de hele familie samenbrengt. Wat de bijeenkomst buitengewoon maakt, is de mogelijkheid om een familiereünie te combineren met de viering van nieuw leven.

De twee componenten van zowel religie als de post-ceremoniële viering van de doopsacramenten maken het vergelijkbaar met die van andere religieuze ceremoniële vieringen zoals bruiloften, bar mitswa’s en inwijdingsfeesten. Dit zijn vaak iconische momenten waarop familie en vrienden samenkomen om een mijlpaal in het leven van geliefden te vieren.

De ceremonie en viering

Vanwege hun persoonlijke, religieuze en familiale betekenis is het doopfeest meestal een bijeenkomst die wedijvert met grotere familiereünies. Vaak komen uitgebreide familieleden van heinde en ver bij elkaar. Daarom willen de meeste mensen de dag herdenken met familie en vrienden. Dit wordt meestal gedaan door een combinatie van foto’s, gastenboeken en video’s van de ceremonie en de viering.

Bij het plannen van het evenement is het essentieel om te kijken naar alle manieren om foto’s te maken van de speciale dag. Soms kiezen mensen ervoor om een professionele fotograaf in te huren voor de ceremonie. Dit zorgt voor fantastische close-ups van de doopceremonie, die generaties lang een aandenken zullen zijn. Het is belangrijk om met de fotograaf te spreken over de prioriteit van de gemaakte foto’s, zodat ze niet alleen sfeerfoto’s maken. Indien je geen beroepsfotograaf inhuurt kan je een amateurfotograaf uit de familie inschakelen.

Vaak zoeken ouders naar close-up foto’s van het doopsacrament, en dit moet worden besproken met de fotograaf voor de ceremoniedatum om er zeker van te zijn dat alles goed verloopt. Het is belangrijk om te onthouden dat veel mensen zich verzamelen voor de doop, waardoor er zowel individuele foto’s als groepsfoto’s met familie en vrienden worden genomen.

Het creëren van herinneringen aan de dag

Het toevoegen van plezier bij het maken van fotoherinneringen kan je op een verschillende manieren. Vaak nemen meerdere familieleden en vrienden foto’s met hun camera of smartphone.

Het maken van stilstaande beelden als aandenken kan echter iets moeilijker zijn als je gewoon de fun van het samenzijn wilt vastleggen zonder de achtergrond van de evenementlocatie. Een van de beste manieren om dit te bereiken is met een gehuurde fotocabine voor het feestelijke gedeelte van de dag, na de ceremonie. Dit biedt mensen de mogelijkheid om binnen te lopen en leuke foto’s te maken van familie en vrienden in groep. Fotokabines kunnen de perfecte manier zijn om mensen actief te betrekken bij het vieren van hun samenzijn.

Rekwisieten krijgen voor de fotocabine

Een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat de fotocabine een groot succes wordt voor de gasten is het maken van een tafel met rekwisieten voor de deelnemers aan de fotoanimatie. Grappige hoeden, gekke oren, leuke kleding, make-up, kostuums en kleine borden kunnen helpen bij het maken van een serie ludieke foto’s.

Rekwisieten die in sommige foto’s worden gebruikt, kunnen deel uitmaken van de huurovereenkomst. Echter, om een grote verscheidenheid of meer gepersonaliseerde rekwisieten voor de gelegenheid te krijgen, is het aangeraden om je eigen accessoires te kopen. Het kan erg leuk zijn voor organisatoren van een doopfeest om unieke rekwisieten te creëren of te kopen die zijn afgestemd op het thema.

Beste plaatsen om Photobooth Props te krijgen

Er is een groot aanbod aan rekwisieten voor dit soort vieringen. Feestwinkels en dollar stores zijn geweldige plekken om feest- en baby-thema-artikelen te krijgen. Dit soort winkels hebben vaak mooie artikelen voor de doopfeesten van baby’s. Voor mensen die op zoek zijn naar kostuums kunnen in verkleedwinkels of op online stores terecht. Dit zijn geweldige plaatsen om allerlei verschillende kostuums en accessoires te vinden.

Een andere uitstekende plek voor kleding zijn tweedehandswinkels of kringloopwinkels. Dit soort winkels verkoopt vaak alles van kostuumkleding tot kostuumsieraden, hoeden, schoenen en meer. Door de diversiteit kunnen ze een uitstekende bron zijn voor een brede selectie van andere rekwisieten. Naast de verscheidenheid aan artikelen die in deze winkels te vinden zijn, bieden ze het voordeel van de verkoop tegen lage prijzen. Winkelen bij deze winkels is de perfecte manier zijn om de circulaire economie te steunen. Veel van deze winkels helpen bovendien bij het financieren van christelijke en seculiere non-profit organisaties.

Ongeacht waar je uiteindelijk je rekwisieten voor je fotocabineshoot koopt, de tijd die je besteedt aan het shoppen zal op zich al erg leuk zijn.

Verschillende types van Photobooth Set-Ups en Sharing

Met een gehuurde fotocabine hebben de gasten bij de doop de mogelijkheid om hun foto’s af te drukken of te e-mailen zodat ze direct gedeeld kunnen worden. Dit stelt mensen in staat om ze direct op sociale media te zetten om ze te delen met familie en vrienden. Dit maakt het proces erg leuk voor alle betrokkenen. Het onmiddellijk delen kan vooral nuttig zijn voor mensen die niet in staat zijn om aanwezig te zijn en het evenement toch willen meemaken.

Bij het huren van een fotobooth hebben de bezoekers van de stand de mogelijkheid om de achtergrond en het aangepaste fotokader voor elke genomen foto te wijzigen. Met meer dan twaalf geweldige achtergrondkaders en meerdere fotostijlen kunnen gasten creatief zijn terwijl ze zich vermaken. Dankzij het live printen van foto’s kunnen meerdere exemplaren van dezelfde foto worden afgedrukt. De foto’s worden in 10 seconden na het maken van de foto afgedrukt.

Als je op zoek bent naar de beste manier om het plezier en het delen van de speciale dag met familie te verbeteren door middel van fotomemorabilia, kan de fotocabine de perfecte aanvulling zijn. Draagbare fotocabines zijn eenvoudig op te zetten aan de hand van de eenvoudige basisinstructies. Je hebt geen vrachtwagen nodig voor het transport, en er is een grote verscheidenheid aan opties voor de huur zodat het in ieder zijn budget past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Heb je vragen over een van onze aanbiedingen of een andere vraag?
We beantwoorden ze graag!