Belangrijke informatie: Helaas leveren wij niet meer in Nederland en is nieuwe verhuur niet meer mogelijk. 
Lopende boekingen zullen echter worden uitgevoerd.

impressum

Uitgeverij

De website https://www.burddy.nl is het exclusieve eigendom van MADOMI, die het uitgeeft.

Bedrijf

Adres: Beechavenue 54, 1119PW Amsterdam, Nederland

Wettelijke vertegenwoordigers: Mickael MBOULE, Clint MUYLDERMANS

KVK 71689907

E-mailadres: contact@burddy.com

Directeur van Publicatie

Virgile RABY

Fotografische kredieten

De foto’s op deze site zijn afkomstig van een beeldbank of van onze persoonlijke foto’s. In dit kader kunnen zij niet het onderwerp zijn van enige vorm van reproductie.

Links

De website https://www.burddy.nl biedt links naar andere sites. Deze sites, waarvan de adressen regelmatig worden gecontroleerd, maken geen deel uit van de internetsite en kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor MADOMI, deze laatste heeft geen controle over de inhoud van deze websites. Het opzetten van links naar de website https://www.burddy.nl is niet onderworpen aan enige voorafgaande toestemming.

Redactionele inhoud

MADOMI stelt alles in het werk om internetgebruikers te voorzien van beschikbare tools en betrouwbare informatie. Zij kan echter niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de verstrekte informatie en de beschikbaarheid van deze hulpmiddelen. Bijgevolg kan MADOMI niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de verstrekte informatie en/of de op deze site ter beschikking gestelde hulpmiddelen.

Verwerking van persoonsgegevens

De website https://www.burddy.nl verwerkt persoonlijke gegevens wanneer u gebruik maakt van ons offerteaanvraagformulier of online chat. Deze gegevens (voornaam, naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres) worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen om op uw verzoek te reageren en u een gepersonaliseerde offerte te bezorgen. Ze worden in geen geval gebruikt voor commerciële prospectie zonder uw toestemming of doorverkocht aan derden. U kunt echter wel de ontvangst van commerciële e-mails accepteren door het daarvoor bestemde vakje aan te vinken. Voor verdere informatie, recht van toegang, verzet, correctie en verwijdering van uw persoonlijke gegevens kunt u contact met ons opnemen via mail [contact_mail]. U kunt ook ons privacybeleid raadplegen.

Web Hosting

Amazon Web Services (AWS)

Contact : https://aws.amazon.com/fr/contact-us/?nc1=f_m

440 Terry Ave N, Seattle, WA 98109, États-Unis

 https://aws.amazon.com/fr/local/france/paris/

Contact

Heb je vragen over een van onze aanbiedingen of een andere vraag?
We beantwoorden ze graag!