Belangrijke informatie: Helaas leveren wij niet meer in Nederland en is nieuwe verhuur niet meer mogelijk. 
Lopende boekingen zullen echter worden uitgevoerd.

Hoe gebeurt de levering en ophaalvan de photobooth?

Wat is onze leverzone?

We bieden momenteel de verhuur van fotobooths aan in een groot deel van Nederland: Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Zuid-Holland, Utrecht, een deel van Noord-Holland (tot Amsterdam) en een deel van Gelderland (tot Amersfoort en Arnhem).

We zorgen zelf voor de levering en ophaal van je photobooth, zodat je deze niet met een koerier moet terugsturen. Kies bij de boeking het leveradres van je keuze alsook het retouradres. Deze kunnen verschillend zijn (plaats van het evenement, thuis, plaats van het werk…), de enige voorwaarde is dat ze worden geleverd door onze chauffeurs. De opbouw en afbouw is heel gemakkelijk en is niet inbegrepen bij de levering.

Kijk na of je stad in aanmerking komt voor levering, via onze online tool.

Het leverschema

Een paar dagen voor het evenement

Een paar dagen voor je evenement ontvang je een e-mail ter bevestiging van de dag en het tijdstip voor de levering op het aangegeven adres (thuis, bij vrienden of familie, op het werk of de locatie van het evenement).

Op de dag van levering

Op de dag van de levering (donderdag of vrijdag) ontvang je een sms ter bevestiging van de preciese levertijd.

Gedurende de volledige huurperiode

Je geniet van je photobooth, je gasten kunnen meteen printen en alle foto’s worden sowieso in het geheugen van het toestel bewaard (inclusief de foto’s die zijn genomen wanneer het printpapier op zou zijn).

De dag van de ophaal van de photobooth

Onze chauffeur komt langs op het ingevoerde adres (maandag of dinsdag). Dit kan hetzelfde adres zijn als bij de levering maar het kan ook op een ander adres.

Adreswijziging en wijziging van de levertijden

Het is mogelijk om je leveradres en ophaaladres te wijzigen tot 24 uur voor je evenement. Ga hiervoor naar het profiel waar al je boekingen worden weergegeven. Door op de pictogram in de kolom “Acties” te klikken, kan je het adres wijzigen en bevestigen. Als je evenement in minder dan een week tijd plaatsvindt, neem dan contact met ons op om na te kijken of het mogelijk is om deze wijziging in onze levertrajecten te integreren.

Contact

Heb je vragen over een van onze aanbiedingen of een andere vraag?
We beantwoorden ze graag!