Un anniversaire surprise mémorable avec Pablo et le photobooth Burddy

Ballonnen, taarten, kaarsen en glitters zijn de basis voor een verjaardagsfeestje. Ben je op zoek naar een origineel idee voor het verrassingsverjaardagsfeestje van iemand uit je dichte omgeving, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? We vieren uiteraard niet op dezelfde manier wanneer iemand 20,30 of 40 jaar oud wordt. Wil je een origineel feestje organiseren? Feestbeesten, jullie zoektocht eindigt hier! Ontdek hieronder de geheimen voor een avond die je gasten niet snel zullen vergeten!

De thema-avond, een klassieker die werkt!

Als je de beslissing hebt genomen om een verrassingsverjaardagsfeestje te organiseren voor iemand waar je weinig van weet, hoop ik dat je je Sherlock Holmes kostuum hebt aangetrokken, want je gaat moeten zoeken naar het gepaste thema. Stel jezelf de juiste vragen. Wat is zijn/haar favoriete muziekstijl? Wat zijn zijn/haar passies? Heeft hij/zij een favoriete accessoire? Dit zal je helpen bij het bepalen van je thema!

Neem bijvoorbeeld de favoriete accessoire van de jarige. Je kan je gemakkelijk inbeelden dat de jarige aangenaam verrast zal zijn wanneer hij ziet dat dit accessoire de rode draad is van de avond, en iedereen hieraan de kledij heeft aangepast! De foto’s zien er veelbelovend uit.

Het zwakke punt van de thema-avond is dat het de betrokkenheid van alle gasten vereist. Daarom moet de organisatie niet te licht worden opgevat! Aan de andere kant heb je het voordeel dat een gemeeschappelijk thema onvermijdelijk mensen samenbrengt. Dit is het ideale moment om mensen te ontmoeten en een gezellig moment te delen. We hebben natuurlijk een paar ideeën voor een niet gebruikelijk thema.

Het strandfeest

Het strandfeest, een origineel idee voor een verrassingsverjaardagsfeestje.

Verzamel je mooiste zwempak, zonnebril en zonnebrandcrème, want je zal zelden in het midden van de nacht naar een strandfeestje gaan. Het doel van deze avond is om op deze manier een beetje zon in het leven van de eregast te brengen.

Plaats een paar ligstoelen, strandlakens, een paraplu, boeien en je bent klaar. De decoratie moet eenvoudig zijn, je kan een paar designlampen en wat fruit als decoratie toevoegen om de avond een tropische sfeer te geven die extra warmte kan brengen. Wat de muziek betreft, raden we aan om de avond op een rustige toon te beginnen (ukelele, akoestische gitaar…) en dan verder te gaan op meer elektronische tracks zoals “Vamos a la playa” wanneer de avond in gang schiet!

Tip: Vergeet niet om een badpak (of zelfs meerdere) te nemen voor de ster van de avond die zich voor de gelegenheid natuurlijk kon omkleden.

Als je denkt dat je gast op zijn of haar verjaardag niet zozeer zijn of haar oma in een badpak wil zien, maar dat hij of zij wel meer van retro-avonden houdt, dan is de cabaretavond beter geschikt!

De cabaretavond

“Ik heb het over een tijd die niemand onder de 20 jaar kan kennen…”

Let op en maak aantekeningen, want het thema van deze avond belooft onvoorziene wendingen! Deze retro-avond brengt de oude charme naar boven. Lantaarns, retro decoratie, gingham tafelkleed, baret of accordeon, dit zijn de benodigdheden om de toon te zetten.

Ik hoop dat je niet van plan bent om de hele avond te blijven zitten, want je hebt een goede uithouding nodig om het tempo erin te houden. Dansen is inderdaad een belangrijk punt van de zogenaamde “cabaret”-feesten. De dans is ritmisch, gezellig en dynamisch.

Voor de decoratie raden we aan om de tafels te versieren met geruite (gingham) tafelkleden en eenvoudige gerechten op te dienen (worst, paté, kaas…). De accordeon is het onmisbare instrument om je gasten op de dansvloer te krijgen (als je die niet hebt, is Spotify prima).

Het is ook de perfecte gelegenheid om je mooiste bretellen en een mooie baret uit te halen! Voor de dames raden we de polka dot jurk aan, een absolute must-have.

De cabaretavond, een kans om aan je cardio te werken en de hele nacht door te dansen!

Het themafeest

In tegenstelling tot de twee voorgaande thema’s kan je met een themafeestje creatiever zijn in je kledingkeuzes. Dit thema is een van de meest populaire in Frankrijk voor verjaardagsfeesten en is een hit bij de gasten. Inderdaad, je bent vrij om je te vermommen in wat je maar wilt: Daenerys Targaryen, King Kong, Homer of Marge Simpson… De mogelijkheden zijn eindeloos, dus waarom zou je niet samenkomen met vrienden en familie om de familie Adams, de Griffins of de Kennedy’s te vertegenwoordigen?

Wat betreft de decoratie of de keuze van de afspeellijst ben je ook vrij! Je kunt de plek bijvoorbeeld inrichten zoals het beroemde appartement uit de serie Friends!

Een photobooth voor een onvergetelijk verrassingsfeestje

Het grootste belang van je feest is het thema, maar vergeet niet dat een verjaardagsfeestje in de eerste plaats moet worden georganiseerd om unieke momenten te delen met alle gasten. Over het algemeen wordt er gevraagd aan een van de gasten om een deel van zijn/haar tijd op te offeren om foto’s te maken. Gelukkig voor jou hebben we hiervoor een oplossing zodat iedereen kan genieten van de avond zonder iets te missen.

Heb je ooit al van een photobooth gehoord? Met dit eenvoudig te gebruiken apparaat kan je je gasten foto’s van hoge kwaliteit aanbieden met onmiddellijke prints. De fotobooth, die door jong en oud wordt gewaardeerd, stelt iedereen in staat om alle foto’s van de avond in een online galerij terug te vinden. Je moet niet wekenlang wachten om de foto’s ontwikkelen! Neem wat grappige accessoires mee (bril, snorren, hoeden…), versier een hoek  voor de gelegenheid en get ready for the show!

Poseer voor de Burddy photobooth en geniet van een verrassingsverjaardagsfeestje.
Je bent nu klaar voor de organisatie van dit verrassingsverjaardagsfeestje. Vergeet niet om de gasten zo snel mogelijk in te lichten zodat iedereen de nodige voorbereidingen kan treffen. En voor een onvergetelijk verrassingsfeest vol herinneringen kan je overwegen om een fotobooth te huren:
  • Extra entertainment voor jong en oud!
  • De kans om elk moment in uitstekende kwaliteit vast te leggen zonder een lening te moeten vragen bij de bank.
  • Souvenirs voor alle gasten, en mooie foto’s om op te hangen (in een mooie lijst of op uw koelkast, we laten aan jou de keuze 😊 ).