Skip to content

Laat je fantasie de vrije loop bijde creatie van je fotokaders!

De verschillende fotoformaten

Bij Burddy kan je fotokaders personaliseren volgens de kleuren van je evenement, ongeacht het pakket dat je kiest (met of zonder prints). Dankzij onze online tool kan je tot 24 frames volgens verschillende formaten en lay-outs aan je photobooth toevoegen. Het personaliseren van je fotokader is ook nog mogelijk als je de photobooth al hebt ontvangen. Op dat moment moet je de fotopaal verbinden met het internet via wifi, en synchroniseren via de knop in de instellingen van de software (menu rechts). De gepersonaliseerde frames die 8 dagen voor de levering van de fotobox zijn opgeslagen via je profiel zullen al op de photobooth zichtbaar zijn.

Landschap 15×10

Klassiek liggend fotoformaat 15x10

Portret 10×15

Klassiek portretfotoformaat 10x15

Horizontale stroken 15×5

Fotoformaat horizontale stroken 5x15

Verticale stroken 5×15

Fotoformaat verticale stroken 5x15

Je kan uiteraard elke fotokader afzonderlijk personaliseren en meerdere frames toevoegen voor je evenement. Dankzij het grote touchscreen en de intuïtieve interface kunnen je gasten ‘s avonds van het ene naar het andere fotokader scrollen. Er zijn tal van lay-outs beschikbaar voor elk formaat en je hebt genoeg tijd om je fantasie de vrije loop te laten op onze online tool! Je vindt hierop een hele reeks originele achtergronden volgens verschillende thema’s. Nadien kan je ook de tekst bepalen die hierop mag geplaatst worden.

Het aantal onmiddellijke prints binnen het gekozen pakket geven het maximum aantal foto’s weer dat je kan afdrukken in het klassieke formaat van 15×10cm of 10×15cm. Als je in strookjesformaat print van 15×5cm of 5×15cm, wordt het totaal aantal afdrukken verdubbeld. De grootte van een strookje is namelijk de helft van het klassieke formaat waardoor ze steeds per 2 afgedrukt worden.

Voorbeeld met een pakket van 400 afdrukken: Je kan tot 400 prints maken via de fotobooth in het formaat van 15×10cm of 10x15cm. Met de strookjes kan je 400 keer 2 strookjes printen in het formaat 15×5cm of 5×15cm, of 800 stroken in totaal. Beide formaten (standaardformaat en strookjesformaat) kunnen gecombineerd worden voor nog meer plezier!

Voorbeelden van gepersonaliseerde ontwerpen

Contact

Heb je vragen over een van onze aanbiedingen of een andere vraag?
We beantwoorden ze graag!

Om snel een antwoord op je vragen te krijgen, vind je in onze faq’s de meestgestelde vragen.

Als je geen antwoord vindt op je vraag, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de telefoon of via onze online chat.