Skip to content

Veelgestelde vragen

Over de huur en de boeking van je photobooth

Boekingen worden afgesloten op 8 dagen voor de dag van het evenement. Afhankelijk van het gewenste adres voor levering kunnen we steeds de mogelijkheid onderzoeken om een extra machine toe te voegen aan een van onze levertrajecten.

Neem dus gerust contact met ons op. We zullen je aanvraag zo snel mogelijk behandelen.

Voor particulieren verhuren we onze photobooths enkel tijdens het weekend (vrijdag, zaterdag en zondag). We voeren de leveringen uit op donderdag en vrijdag, Het is dus mogelijk dat je de photobooth donderdag al ontvangt, afhankelijk van het ingevoerde adres voor levering.

De waarborg bedraagt 350€ en wordt meteen betaald bij de boeking of via het online profiel. Deze wordt geheel of gedeeltelijk ingehouden indien de machine beschadigd bij ons terugkeert. Afhankelijk van het schadegeval kan er ook meer in rekening worden gebracht indien de schade meer dan 350€ bedraagt.

De verzekering van 29€ vervangt de waarborg en dekt de volledige waarde van het toestel in geval van schade (vandalisme, nalatigheid en diefstal niet inbegrepen). De verzekering is een eenmalige betaling zonder terugbetaling.

De waarborg bedraagt 350€ en wordt meteen betaald bij de boeking of via het online profiel. Deze wordt geheel of gedeeltelijk ingehouden indien de machine beschadigd bij ons terugkeert. Afhankelijk van het schadegeval kan er ook meer in rekening worden gebracht indien de schade meer dan 350€ bedraagt.

De verzekering van 29€ vervangt de waarborg en dekt de volledige waarde van het toestel in geval van schade bij het gebruik als goede huisvader (vandalisme, nalatigheid en diefstal niet inbegrepen). De verzekering is een eenmalige betaling zonder terugbetaling.

Als er geen schade wordt vastgestel op de photobooth, wordt de borg een week na de ophaal van het toestel teruggestort op de rekening waarmee de borg werd gestort. Omdat bankvertragingen per vestiging kunnen verschillen, kan het tot een maand duren voordat het bedrag op uw rekening verschijnt.

Wij raden al onze klanten aan om de borg ten minste 8 dagen voor het evenement te betalen omdat we alle photobooths op voorhand klaarmaken voor de levering. Als de borg of de verzekering op dat moment nog niet is betaald, wordt de software geblokkeerd met een activatiecode. Mocht de borg of verzekering betaald worden na de termijn van 8 dagen voor het evenement, dan krijg je deze activatiecode na de betaling per sms doorgestuurd. De code is ook terug te vinden na de betaling op het besteloverzicht van de boeking, beschikbaar via je online profiel.

De borg wordt een week na de ophaal van het toestel teruggestort op de rekening waarmee deze werd betaald. Het kan echter tot een maand duren vooraleer dit bedrag zichtbaar is op de rekening.

Pakketten en tarieven

Ja, de getoonde prijzen zijn all-inclusive en omvatten de huur van uw fotopaal, de levering en de ophaal, evenals onbeperkt digitale foto’s, personaliseerbare fotokaders, verzending van de foto per e-mail en toegang tot een privé webgalerij.

Hierbovenop kan je ook opties toevoegen zoals het gastenboek, de (fysieke en digitale) props of de afbouw van de fotobooth.

De opbouw van de fotopaal is niet inbegrepen. De photobooth is ontworpen om zeer eenvoudig op te bouwen in 5 simpele stappen in ongeveer tien minuten. Je hebt 2 mensen nodig om de booth (30kg) op het potenstel te tillen. De afbouw door onze chauffeur is wel mogelijk als optie. De personalisering van de photobooth wordt steeds opgeladen op je photobooth voor de levering.
Absoluut! Het tarief is geldig voor de volledige huurperiode, of het evenement nu een dag of een heel weekend duurt. Je kan de fotobooth gebruiken van zodra deze is afgeleverd tot het moment dat we deze komen ophalen. De software wordt niet geblokkeerd en kan vrij worden gebruikt.
Geen zorgen! Het 100% digitale pakket voor 99€ zal perfect aan je verwachtingen voldoen. Je kan zoveel digitale foto’s maken als je wil, en aan het einde van je evenement kan je alle foto’s terugvinden in je online galerij.

Wij bieden verschillende pakketten aan tot 400 prints in standaardformaat (15×10) of 800 afdrukken in stripvorm (5×15 of 15×5). Dit is de best seller voor grote evenementen zoals een bruiloft. Je kan na de boeking via de personaliseringstool kiezen om de finale foto in meerdere exemplaren af te kunnen drukken.

Mocht je vrezen dat 400 stuks niet voldoende is dan raden we aan om te kiezen voor het strookjesformaat zodat je 400 keer 2 stroken kan printen (bv 1 voor de gast en 1 voor het gastenboek). Wanneer je het aantal toegelaten prints beperkt tot 2 strookjes per finale foto heb je met 400 strookjes zeker voldoende voor je evenement.

Neem dan zeker contact met ons op zodat we kijken of het mogelijk is om jouw levering toe te voegen aan een van de bestaande levertrajecten.

De aangeboden pakketten geven het maximum aantal prints weer in klassiek formaat (15x10cm of 10x15cm, afhankelijk van de oriëntatie).

Als je bij het maken van de gepersonaliseerde fotokaders kiest voor een strookjesformaat (5x15cm of 15x5cm), dan kan je twee keer zoveel afdrukken (het formaat van een strookje is namelijk half zo groot als een klassiek formaat). Met een pakket van 200 prints kan je tot 400 strookjes printen. Houd er rekening mee dat de strookjes altijd per twee worden geprint (automatisch in 2 gesneden). Ideaal voor je gasten om een bij te houden en een in het gastenboek te plakken!

Dit kunnen we alleen maar aanmoedigen! Het enige wat je moet doen is verschillende fotokaders creëren om de formaten te variëren (staand, liggend, 2 of 3 foto’s op 1 fotokader,…). Je kan tot 16 verschillende exemplaren creëren en laten verschijnen op je fotobooth! Je gasten zullen zich zeker niet vervelen.

Levering en ophaal

De leverdata worden voorgesteld tijdens de boeking volgens het ingevoerde adres. Ten laatste dinsdag voor de dag van het evenement berekenen we de meest efficiënte en ecologische levertrajecten om al onze klanten gratis te kunnen leveren. Je ontvangt op dat moment een e-mail met de geschatte levertijd.

Levertrajecten worden berekend op de meest efficiënte en milieuvriendelijke manier zodat we al onze klanten gratis kunnen leveren. We rekenen op de flexibiliteit van de klant om de gratis levering werkbaar te maken en daarom is het helaas niet mogelijk om de data en tijden voor levering en ophaal te wijzigen.

Het is echter wel mogelijk om het adres (binnen een straal van 20 km) en/of de persoon die de Burddy ontvangt tot 24 uur voor de levering te wijzigen via het online profiel.

Het is mogelijk om uw adres voor levering en ophaal te wijzigen tot 24 uur voordat onze chauffeur langskomt. Ga hiervoor naar uw profiel en klik door naar de adreswijziging in de kolom “Acties”. Voor last minute wijzigingen kan je ons contacteren via het online formulier. We zullen dan manueel nakijken of het nieuwe adres op de leverronde past.
De levering en ophaal van de Burddy photobooth zijn steeds inbegrepen ongeacht het gekozen pakket (zowel digitaal als met prints).

Ga door naar de boeking om te kijken of je adres binnen ons levergebied valt of kijk je adres na via onze website.

Ligt mijn stad in de leverzone?

Neen, deze diensten zijn niet inbegrepen in onze pakketten. De opbouw en afbouw van de photobooth is zeer eenvoudig uit te voeren in ongeveer tien minuten. Alles wordt gedetailleerd uitgelegd in de handleiding, echt kinderspel!

Als je wil dat onze chauffeur de photobooth afbouwt, selecteer de optie voor afbouw dan bij de online boeking. Indien deze optie niet werd geselecteerd en de chauffeur de photobooth toch moet afbouwen, zal deze optie nadien worden aangerekend.

Als jouw stad niet binnen ons levergebied valt kan je nog steeds nakijken om de photobooth te laten leveren op een ander adres dat wel binnen onze leverzone valt (bij familie, vrienden, op het werk, evenementenlocatie). Als dit niet mogelijk is, zal je helaas geduld moeten uitoefenen tot onze diensten actief zijn in jouw regio!

Personalisering

De Burddy fotobox kan je extern niet personaliseren. Alleen de fotokaders kunnen worden aangepast.

We bieden 4 soorten fotoformaten aan: 10×15cm (staand formaat), 15×10cm (liggend formaat), 5×15 (verticaal strookformaat) en 15×5 (horizontaal strookformaat).

Door het pakket met onmiddellijke prints te kiezen, bijvoorbeeld een pakket met 200 prints, kan je 200 prints maken in formaat 10x15cm of 15x10cm (klassiek formaat), of 200 keer 2 strookjes in formaat 5×15cm of 15×5cm, of 400 in totaal. Het is mogelijk om deze formaten te combineren voor je evenement. Het enige wat je moet doen is de de verschillende fotoformaten personaliseren via de online tool beschikbaar via je online profiel.

Je kan bijvoorbeeld het klassiek frame in het staand formaat creëren, een ander klassiek fotokader in het liggend formaat, en een derde verticaal strookje.

De personalisatie van fotolijsten is inbegrepen in al onze pakketten (zowel 100% digitaal als de paketten met prints). Je kan de frames personaliseren dankzij onze simpele online tool beschikbaar via je profiel. De frames die voor de levering van de photobooth zijn gemaakt, worden automatisch op uw fotopaal geladen. Voor de frames die na de levering van de fotopaal zijn gefinaliseerd, moet je het toestel via wifi met het internet verbinden en synchroniseren via de knop in de instellingen op de interface.

Het is mogelijk om tot 16 fotokaders te creëren met verschillende lay-outs (achtergronden, teksten…) De voorgestelde formaten zijn 15×10 (liggend), 10×15 (staand), 15×5 (horizontaal) en 5×15 (verticaal). Je kan de framesjablonen ook downloaden in PNG- of PSD-formaat om de frame zelfstandig te creëren met een extern programma zoals Photoshop.

Je evenement

Geen paniek! We hebben gezorgd voor een ultra eenvoudige interface, en alle functies worden uitgelegd via een digitale handleiding! Wanneer de fotobooth is opgebouwd en aangesloten, is alles meteen klaar voor gebruik. Het enige wat je moet doen is lachen voor de camera!

Zodra de foto is genomen, heb je de mogelijkheid om deze af te drukken (als het gekozen pakket onmiddellijke prints toelaat) of per e-mail te versturen (dit gebeurt meteen indien de booth via wifi is verbonden met het internet, of een paar dagen nadien wanneer de photobooth bij Burddy wordt aangesloten). De interface is intuïtief en gebruiksvriendelijk, echt kinderspel!

Het is helaas niet mogelijk om prints toe voegen tijdens het evenement. We laden de photobooth met de hoeveelheid fotopapier volgens het gekozen pakket, en mocht het papier op zijn kan je nog steeds digitale foto’s maken. Het maximum aantal prints dat wordt aangeboden is 400 afdrukken (of 800 strookjes) wat meer dan voldoende is voor een evenement van 1 dag.
Wij geven je een rechtstreeks telefoonnummer, zichtbaar via de interface van de photobooth. Aarzel niet om dit nummer te bellen. De meest voorkomende storingen (verlichting, papierstoring in de printer) zijn zeer eenvoudig te verhelpen.

Je kan de gemaakte foto’s meteen op een USB-stick laden door deze aan te sluiten op de photobooth en via de instellingen door te klikken naar de USB drive.

De webgalerij wordt per e-mail toegestuurd van zodra we de fotobox hebben opgebouwd en je kan de foto’s ook meteen in 1 keer downloaden. De webgalerij kan gemakkelijk gedeeld worden met je gasten.

Tot slot is het mogelijk om de foto’s meteen per e-mail te versturen. Als de photobooth niet is aangesloten op het internet worden de e-mails opgeslagen en doorgestuurd wanneer de photobooth bij Burddy wordt opgebouwd.

ipsum mattis accumsan Donec ut libero. id, Praesent consequat. adipiscing

Contact

Heb je vragen over een van onze aanbiedingen of een andere vraag?
We beantwoorden ze graag!

Je kan meteen via onderstaande link een offerte aanvragen. Om snel een antwoord op je vragen te krijgen, vind je in onze faq’s de meestgestelde vragen.

Als je geen antwoord vindt op je vraag, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de telefoon of via onze online chat.