Gasten hebben plezier met Burddy photobooths

Ben je op zoek naar inspiratie voor de organisatie van je verjaardag of degene van een vriend? Ben je nu al aan het panikeren dat het feestje uitdooft en de mensen te snel naar huis gaan? Gedaan met de stres! Burddy houdt ervan om feestjes te bouwen, dat doen we elke week! Hieronder 5 redenen om een photobooth te huren voor een geslaagd evenement!

1. Met een photobooth is de fun gegarandeerd !

We kennen het allemaal, een veel te braaf feestje waarbij de gasten ongeduldig wachten op de taart, een paar ballonen in de lucht en een groot doek met ‘Happy Birthday’ op. Een paar sfeermakers doen hun best om mensen op de danccefloor te krijgen door enthousiast met de armen te zwaaien op ‘Les lacs du Connemara’ omstreeks 22u25. De gasten blijven gewoon op de stoel zitten met de smartphone in de hand en een verveelde blik.

Huur daarom een photobooth, dan zal je gegarandeerd een onvergetelijke avond spenderen. Iedereen vindt het geweldig om voor de gelegenheid op de foto te staan met hun feestelijk plunje, er wordt omgekeken naar de mooiste jurken en de strikken komen gretig aan bod. Het is vaak de perfecte gelegenheid om mensen terug te zien waarvan het al maanden of jaren is geleden. Zij komen heel graag voor de camera staan. Bij de photobooth heb je ook een hele reeks leuke props : brillen, hoeden, baarden, lippen en strikken op een stokje. Nu ben je zeker dat het feest doorgaat tot een gat in de nacht ( of tot de vroege uurtjes voor sommigen).

2. Uw gasten vertrekken met een handvol leuke herinneringen

De smartphone is super. De laatste generatie smartphones maakt schitterende foto’s, je kan er zoveel maken als je wil en je kan ze meteen delen op sociale media. Hierop kan je gemakkelijk een filter toepassen om de huid glad te strijken, blauwe ogen te krijgen of schattige oortjes toe te voegen. De keerzijde van de medaille is dat je een deel van je avond aan je telefoon besteedt om op Instagram te posten, de laatste stories op Snapchat te volgen of te reageren op je laatste Facebook post.


Zet je telefoon nu meteen en geniet ervan!!

De huur van een photobooth laat je toe om écht van je avond te genieten, met je vrienden of familie, hier en nu ! Je hebt niemand nodig om de foto te trekken, de photobooth doet dit voor jou. Verzamel al je vrienden, trek snel een pruik aan en poseer voor de lens van de camera. Verschillende formaten zijn beschikbaar om variatie te bieden : Landscape, portait, strookjes,… Ga van de ene fotokader naar de andere en print ze uit in slechts 10 seconden,en dit in een professionele kwaliteit dankzij de geïntegreerde printer. Plaats naast de photobooth nog een gastenboek zodat je gasten hun foto erin plakken met een leuk woordje ernaast. Op het einde van de avond heb je een boek vol unieke herinneringen!

3. Gepersonaliseerde foto’s

Foto’s onmiddellijk kunnen printen is heel leuk. Maar wist je dat je deze foto’s ook kan personaliseren naar je evenement! Stel je even voor dat je beslist om een photobooth te huren om een waanzinnig verjaardagsfeestje te beleven. Je denkt aan een thema zodat de gasten zich kunnen verkleden, en dit jaar is het een 90’s party. Snel nog de nodige decoratie kopen: tafellakens, borden, servetten, ballonnen,… Je kleedt de zaal helemaal aan en voorziet een leuke hoek voor de photobooth. En deze photobooth print de foto’s uit, helemaal sober, zonder fotokader. Dat is spijtig!

De beste ideeën voor originele verjaardagsfoto’s

Wanneer je bij Burddy een photobooth huurt kan je gratis fotokaders personaliseren zodat ze perfect passen bij het thema van je verjaardag. Er zijn 16 formaten beschikbaar dat je elk afzonderlijk kan personaliseren met tekst en kleuren zodat de deelnemer hieruit kan kiezen via de photobooth. Onze online tool biedt je talloze achtergronden en lettertypes om je creativiteit los te laten. En als je wil kan je de blanco fotokader zelf downloaden als PNG of PSD om ze in Photoshop of andere bewerkingsprogramma’s te bewerken, op te slagen en opnieuw op je profiel te laden.

4. Snelle opbouw en intuïtief gebruik

Niemand vindt het leuk om eindeloze en ingewikkelde handleidingen te moeten volgen, of een hele reeks tutorials. We houden van simpele producten die snel en eenvoudig in elkaar worden gezet. Er komt veel bij kijken wanneer je een evenement organiseert, de feestzaal huren, de vragen van de gasten beantwoorden, het feestmaal klaarmaken of de traiteur regelen, de decoratie kopen en ophangen,… Als je daarbovenop nog eens tijd verliest met het opbouwen van een photobooth, dan is het de moeite niet meer! Aan de handige harry’s onder ons die meubels in elkaar steken als hobby, je kan beter je energie sparen voor de dansvloer!


Til uw vinger op als u uw photobooth in minder dan 10 minuten wilt monteren

De Burddy photobooths zijn heel simpel om op te bouwen. We denken eraan om een europees kampioenschap te organiseren om ter snelst een photobooth op te bouwen. Glijd de 4 poten in de sokkel , plaats de photobooth op de sokkel (met 2 gaat dit gemakkelijker), plaats de flitser erbovenop, verbind de flitser met de photobooth en verbind de algemene stroomkabel met de stroom. Meer is er niet aan! 5 simpele stappen en klaar is kees. Van zodra de photobooth aan staat kan je er het hele evenement van genieten. Alles wordt klaargemaakt voor de levering en de fotokaders die je hebt gemaakt met veel passie en liefde worden automatisch opgeladen. Het grote scherm laat je gasten toe om een fotokader te kiezen en nadien een foto te maken. Smile, de foto is al geprint!

5. Het is mogelijk om binnen elk budget een photobooth te huren !

Als je een beperkt budget hebt ga je sowieso keuzes moeten maken voor je verjaardagsfeestje. Je kan alles uitbesteden aan de decoratie, of eerder sober blijven met meerdere animaties om de sfeer te bepalen. Wat kan je het beste doen om zoveel mogelijk op voorhand te regelen en meer relaxed te zijn de dag van het evenement? Idealiter doe je veel zaken zelf en kan je rekenen op hulp van familie en vrienden. Maar met de kost voor de zaal, de gepersonaliseerde taart en de decoratie zal je portefuille snel gedemoraliseerd geraken, en je bankier grote ogen laten trekken.

Met Burddy kan je een photobooth huren vanaf €99 en genieten van een gratis privé wegallerij, gepersonaliseerde fotokaders, en gratis levering en ophaal van de photobooth door onze collega’s. Je kan zelf foto’s verzenden via e-mail (naar je collega’s of je baas, waarom niet !) en alle foto’s downloaden na je evenement via de beveiligde webgallerij. Verschillende printpakketen zijn beschikbaar zodat je op slechts enkele seconden de foto kan uitprinten. Het grootste pakket met 400 prints is beschikbaar voor slechts €239, gratis geleverd en opgehaald. Waarom zou je dat laten liggen?

De onmisbare photobooth voor je verjaardag in het kort

  • Een geweldige sfeer en schitterende gasten die het beste van zichzelf laten tonen voor de camera
  • Een hele reeks herinneringen die je overal kan leggen (frigo, gastenboek, bladwijzer…)
  • Fotokaders die je kan personaliseren aan de kleuren van je eveneement
  • Simpel opgebouwd in slechts 5 stappen, zo simpel dat je elk weekend opnieuw gaat willen feesten
  • Uiterst competitieve tarieven die je zin zullen geven om meer feestjes te organiseren

Wil je meer weten over de beschikbare prijzen?