Belangrijke informatie: Helaas leveren wij niet meer in Nederland en is nieuwe verhuur niet meer mogelijk. 
Lopende boekingen zullen echter worden uitgevoerd.

Wist je dit? De periode van april tot september is de tijd van het jaar waarin de meeste verjaardagen ter wereld plaatsvinden! Dit betekent dat jij of veel van je dierbaren op het punt staan om nog een jaartje toe te voegen. Daarom bieden we je vandaag een artikel aan dat je zeker de inspiratie zal geven om een succesvol verjaardagsfeestje te organiseren aan de hand van 5 animatie-ideeën! De voorgestelde spelletjes en animaties zullen zowel jonge volwassenen als 30-, 40- en 50-jarigen aanspreken. Je weet dus zeker dat je een zo groot mogelijk publiek zal boeien, want we weten dat de smaak van sommigen niet altijd overeenkomt met de smaak van anderen. Natuurlijk hebben we aan onze lieve kinderen gedacht met een gloednieuwe verjaardagsanimatie die zowel volwassenen als kinderen zal aanspreken. Ontdek meteen onze top 5 van originele animaties om ’s avonds te doen!

1. Het spel van de moordenaar

Misschien bent je al bekend met de regels van dit uitdagende spel dat vaak op verjaardagsfeestjes wordt gespeeld. Het is het perfecte entertainment om gasten op subtiele wijze kennis te laten maken met elkaar als ze elkaar nog niet kennen. Het doel van het killerspel is om de gasten aan het begin van het feest een geheime missie te geven, zodat iedereen meedoet en het spel geleidelijk aan wordt gespeeld. Om dit te doen, moet je de gasten een klein briefje laten ophalen (of een individuele sms sturen) waarin ze hun uitdaging uitleggen, bijvoorbeeld: “Achterhaal Fabien zijn telefoonnummer” of “Laat Elisa geloven dat je last hebt van spasmes”. Om het spel wat pittiger te maken, kan je een token geven aan spelers die hun uitdagingen goed uitvoeren.

2. Bierpong

Het is een must voor een leuke avond met vrienden, bierpong is een spel dat erop gericht is de tegenpartij te laten drinken. Je zal het snel begrijpen, gematigdheid staat bij de uitvinders van dit spel niet centraal. Bereid aan elke zijde van een tafel een driehoek van bekertjes voor die je vooraf met bier hebt gevuld. Het doel? Gooi de pingpongbal in zoveel mogelijk bekers in de tegengestelde driehoek. Als je de bal in de roos krijgt, zal de tegenstander voor je de beker moeten opdrinken en hem van de tafel moeten halen. Als je alle drankjes van de tegenpartij drinkt, wint je team de wedstrijd! Probeer het aantal van 5 spelers per team niet te overschrijden, anders kan het spel aanslepen voor de gasten. Vergeet ook niet om een glas water bij de tafel te voegen om de bal schoon te maken wanneer deze op de vloer valt.

Tip: probeer dit spel vroeg in de avond te spelen. Vreemd genoeg wordt het steeds moeilijker als je al behoorlijk dronken bent…

3. De fotobooth

Meer dan een eenvoudige animatie is de fotobooth het vlaggenschip geworden voor verjaardagsfeestjes, bruiloften, doopfeesten en nog veel meer. Met deze fotobooth kunnen jij en je gasten hoogwaardige foto’s maken en deze direct vinden via een online galerie die gratis is voor iedereen op het feest! Ja kan natuurlijk toegang geven tot de galerie aan mensen die het feest niet konden bijwonen, deze functie zal mensen gelukkig maken, wees gerust. De fotobooth maakt het ook mogelijk om zoveel mogelijk herinneringen te delen door het aanbieden van instant fotoprints.

Het huren van een fotobooth voor een verjaardagsfeestje is een kans om iedereen voor de lens samen te brengen om een fysiek EN digitaal verslag van uw verjaardagsfeestje bij te houden. Ze zijn nu verkrijgbaar tegen zeer betaalbare prijzen en kunnen zelfs een geweldig cadeau-idee zijn als je er nog geen hebt. Ze komen meestal met enkele accessoires om uw foto’s te stylen (bril, hoeden, nepsnorren…). De instructies zijn zeer eenvoudig, bestel, ontvang en monteer de terminal. Als dat eenmaal gebeurd is, hoef je alleen nog maar het achtergronddecor aan te passen, voor de lens te gaan staan en je mooiste glimlach te tonen!

4. Hands Up

Met nu meer dan 200.000 downloads in slechts één jaar heeft deze applicatie onze aandacht getrokken en je zal begrijpen waarom. Hands Up is een spel dat beschikbaar is in de Play of Apple store en geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen. Het spel is heel eenvoudig te spelen: selecteer de gewenste spelmodus (mime, voedsel, merken, beroemdheden…) en houd vervolgens de telefoon op je voorhoofd. Woorden zullen op het scherm verschijnen en je vrienden zullen je zoveel mogelijk woorden moeten laten raden in 1 minuut! 

Wanneer je het woord vindt, moet je de telefoon naar beneden kantelen om uw antwoord te valideren. Anders, als je door wilt gaan naar het volgende woord, kantel je de telefoon omhoog. Je kan als team of individueel spelen. Het kleine extraatje van deze toepassing? Je vrienden worden tijdens het spel discreet gefilmd, je kan de video opnemen of delen op de netwerken. Als je nog steeds niet overtuigd bent, laten we je het zelf testen. Lachen gegarandeerd!

5. De quiz

De traditionele verjaardagsquiz is een van de meest populaire spellen om de stemming voor je verjaardag te bepalen! Er zijn allerlei soorten (blind test, wie ben ik, vraag voor een kampioen…). Maar onze favoriet is ongetwijfeld de eregast-quiz. Niets beter dan de gasten te vragen wat weten over jou. Om niet te narcistisch te lijken, moet het spel door iemand anders worden geanimeerd… 

Je kan vragen op papier voorbereiden of een prachtige PowerPoint maken voor de gelegenheid. Iedereen zal in staat zijn om deel te nemen aan het spel en zo te laten zien dat ze je beter kennen dan wie dan ook. Om te proberen het spel een beetje in balans te brengen, kan je teams maken en de mensen die je het beste moeten kennen mengen met mensen die een beetje verder van je staan. Je zal zien, de mensen die je het beste kennen zijn niet altijd degenen aan wie je denkt!

Feestplanning is een vak apart, dus we raden je aan om een partyhost in te huren om ervoor te zorgen dat je een zo groot mogelijk publiek op het evenement weet te boeien. Sommige DJ’s nemen deze missie op zich om de organisatoren te laten genieten van de avond. Ze hebben meestal de juiste apparatuur om het feest in volle gang te houden (microfoon, luidsprekers, videoprojector…). Anders kan een zeer charismatische vriend dit deel op zich nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Heb je vragen over een van onze aanbiedingen of een andere vraag?
We beantwoorden ze graag!