Kom je met een idee voor een vrijgezellenfeest? Rustig aan met Burddy!

Op zoek naar ideeën voor activiteiten op het vrijgezellenfeestje dat de aanstaande bruid zeker zal bevallen? Of je nu het bruidsmeisje, de beste vriendin of de zus van de aanstaande bruid bent, het vinden van originele, goedkope en leuke ideeën en het plannen van die speciale dag is geen eenvoudige opgave. De verantwoordelijkheid is groot en om onvergetelijke herinneringen te creëren op deze meidendag. Gekke activiteiten of rustigere activiteiten, we bieden je meer duidelijker. Laten we beginnen met de speciale vrijgezellenfeest flop!

1. Verberg de aanstaande bruid en verpand haar

Als we denken aan vrijgezellenfeesten, denken we onvermijdelijk aan het beeld van jonge meisjes in volslagen ongehoorde vermommingen, die de straat op gaan, voorbijgangers opjagen voor een foto of een beloning. Het is een activiteit dat gemakkelijk is om te organiseren omdat je maar 3 ingrediënten nodig hebt: een origineel (en liefst gênant 😊) vermommingsidee voor de aanstaande bruid, veel onwaarschijnlijke beloftes en een paar gekke vriendinnen. De voordelen:Een tijdloos outfit, goed wanneer er een klein budget beschikbaar is. Het is ook een kans om een heleboel foto’s en video’s te maken waarmee je zeker zal lachen! De nadelen: TOO SIMPLE dames! Je vriendin is meer creativiteit waard! Vergeet niet dat het HAAR dag is, en ze wil waarschijnlijk niet rondlopen als een gigantische penis, of met grote konijnenoren of met een humoristische t-shirt waar enkel jullie schaamteloos mee kunnen lachen!

2. Organiseer een ontsnappingsspel tussen vrienden

Houdt je vriending van Sherlock Holmes? Een echte expert in het analyseren van aanwijzingen op Facebook, bedreven in het uitvoeren van diepgaand onderzoek nadat een bepaalde “Sofie” een opmerking schreef bij de profielfoto van haar liefje? Is ze in staat om een graf te laten praten of een bepaald kledingstuk terug te vinden door alle mogelijke websites af te schuimen? De escape game is uitgeknipt voor haar! Afhankelijk van het aantal deelnemers kan je één of meerdere groepen meisjes betrekken, elk met een puzzel om op te lossen. Vergeet niet om tijdig te reserveren en een spel te spelen met verschillende kamers! De voordelen:Je detectivevriendinnetje (misschien zelf een beetje paranoïde) zal genoeg tijd hebben om haar skills te laten zien, terwijl ze een spannend moment met je deelt. De nadelen:Wat als je vriendin te hard verwikkeld raakt in het spel en in de problemen komt met haar team wanneer het onderzoek stilvalt? Dat belooft veel fun voor de rest van de dag! Laten we iets anders vinden waar minder stres bij te pas komt.

3. Plan een paintball activiteit (het perfecte vrijgezellenfeest om je badass kant te tonen)

Een paintball activiteit voor je vrijgezellenfeest? De kans om je slechte kant naar buiten te brengen!

Dames, we vergeten hier alle onnodige make-up en accessoires. Het is tijd voor oorlog! Zorg ervoor dat je genoeg lagen aan hebt, maar laat nog voldoende bewegingsruimte toe. Ja, paintball is fysiek en je zult een beetje moeten rennen om je huid te redden. Stel 2 teams samen, bedek je gezicht met oorlogsverf en laat je gaan voor een gezonde dosis fun and games. Vergeet de “aanstaande bruid”haar herkenbare sjaal niet!

De voordelen: Ideaal om je benen te strekken en Rambo boven te halen. Samenwerking in teamverband is essentieel voor het slagen van je missie. De perfecte gelegenheid om banden te smeden of wraak te nemen op de meisjes die je minder leuk vindt. Doe toch maar je best want het is voor de bruid!
De nadelen: Er zijn ook rustigere activiteiten voor een vrijgezellenfeest, vind je niet? Wel ja, toegegeven, het schieten van paint balls op elkaar is een goede manier om stoom af te blazen voor de ceremonie. Maar een gebroken bruid vol kneuzingen (paintball doet maar een beetje pijn) is niet erg glamoureus. Volgende!

4. Geniet van een winkeltrip

Wat dacht je van een shopping trip voor de bruiloft? Het leven als vrijgezel biedt veel kleine pleziertjes, waaronder tijd besteden aan (absoluut) onnodige maar leuke aankopen! Winkelen is een passie zoals alle andere, en de aanstaande bruid zal met veel plezier haar favoriete winkels plunderen, vergezeld van haar beste vriendinnen. Schoenen, topjes, juwelen… niets is te duur om haar te plezieren. Deze activiteit laat je toe om een leuke tijd te beleven, terwijl je de laatste roddels met elkaar deelt. Jullie zijn de koninginnen van het winkelen! De voordelen: Is er een betere activiteit voor meisjes dan winkelen? De tijd lijkt voor even stil te staan, al onze zorgen zijn vergeten, en de stemming zit er helemaal in. Winkelen is een soort van therapie, en de uitgelezen kans voor de aanstaande bruid om zichzelf te verwennen zonder schuldgevoel! De nadelen: We willen de pret niet bederven, maar vergeet niet dat je vriendin gaat trouwen! De bruiloft brengt kosten met zich mee waardoor de rekening wellicht niet geplunderd mag worden. Dus wees voorzichtig en laat de boodschappen voor later. Haar creditcard zal je bedanken.

5. Neem een kookcursus

Waarom plan je geen kleine kookworkshop voor dit vrijgezellenfeest? Verras je vriendin en neem haar mee naar een workshop voor een originele, gastronomische activiteit. Op het programma: het maken van gebak, een cocktail, sushi, hamburgers, veganistische keuken… er is voor elk wat wils! Het koken is een gelegenheid om al jullie anekdotes, de tips van uw chef-kok en natuurlijk de beste roddels te delen. En het is een traktatie voor de smaakpapillen! De voordelen: De kookles is een originele en leuke activiteit, die je in staat stelt om samen te komen rond goede, door jou gekozen gerechten. En zoals het gezegde luidt, “liefde gaat door de maag”. De nadelen: Als je vriendin gevoelig is, denkt ze misschien dat het een verborgen boodschap is. “Dus mijn gratin dauphinois is walgelijk? Neem je me daarom mee naar kooklessen? ” Kom niet klagen als je niet bent uitgenodigd voor het volgende feestje! Koken is veel leuker als andere mensen het doen, is het niet?

6. Plezier op kroegentocht

De kroegentocht, een klassieke activiteit voor een vrijgezellenfeest!
Stel je voor: de aanstaande bruid en haar vriendinnen komen toe in een limousine in een trendy bar om het einde van hun vrijgezellenleven tot het einde van de nacht te vieren. Is dat niet stijlvol? Deze activiteit zou kunnen worden omgedoopt tot “de weg van de dorst”. Het is uiteraard essentieel om een vervoersmiddel te regelen om veilig naar huis terug te keren. Op het menu: shooters, pinten bier, cocktails met of zonder alcohol… de avond belooft magisch te worden! Een hippe bar kan ook dienen als opwarmen voor een stevige late night party in een nachtclub. Het belangrijkste is om een leuke tijd te beleven met de vriendinnen! De voordelen: Hoe kan je het vrijgezellenfeest beter eer aandoen dan door er een dikke lap op te geven? Probeer je wel in te houden, het gaat allemaal om gematigdheid! Het doel voor je aanstaande bruid is om zich de meest sexy vrouw van de avond te voelen en veel plezier te maken! We rekenen op jou om niet te overdrijven 😊 De nadelen: Na een paar drankjes zou het gedrag van de koningin van de nacht uit de hand lopen. Stel je voor dat ze tegen onbekenden begint te schreeuwen: “trouw met me! “. We raden het af om op tafel te strippen maar je kan wel lekker dansen en voorbeeldig blijven.

7. Jaag de aanstaande bruid de schrik op het lijf met een bungee jump

In dezelfde trend hadden we je ook een parachutesprong kunnen aanbieden. Kortom, een 100% outdoor activiteit met de nodige dosis adrenaline voor de echte waaghalzen met een sterke maag. Dit vraagt voor een relatief groot budget maar het blijft toegankelijk. Het leven in een koppel bestaat uit ups en downs dus deze activiteit is hiervoor een goede metafoor? Vergeet niet om foto’s en video’s te maken van de grote sprong! Lachen gegarandeerd! 😊 De voordelen: De sprong wagen om het einde van het vrijgezellenleven te vieren. Het is ook de perfecte gelegenheid voor de aanstaande bruid om alle goede eigenschappen van haar vriendinnen uit te schreeuwen en de liefde voor haar toekomstige duidelijk te maken. De nadelen: Vergeet deze activiteit ONMIDDELLIJK als je vriendin niet van sensatie houdt. We zouden niet zo ver gaan door te zeggen dat de bruiloft kan worden geannuleerd (nou ja, het hangt allemaal af van hoe goed de rubberen band is bevestigd), maar sommige uitnodigingen zouden kunnen worden herroepen. Dus wees voorzichtig!

8. Ontspannen met een massage

Eindelijk! Na de sensatie en het kokerellen is het tijd voor een activiteit voor meisjes die van ontspanning houden: een goede massage. Deze rustige animatie is ook een goed idee voor een vrijgezellenfeest. Je hebt verschillende mogelijkheden: ofwel reserveer jede massage voor de aanstaande bruid om haar te laten ontspannen, ofwel plan je een massage voor meerdere personen. Het voordeel als je het met vrienden doet, is natuurlijk dat je het samen beleeft en een praatje kan slaan, terwijl je samen kan genieten van een glaasje champagne. De voordelen: Wie nog nooit van een goede massage heeft gedroomd, moet het zeker proberen! Het organiseren van een bruiloft is een stressvolle aangelegenheid dat een aantal maanden duurt, van het zoeken naar de perfecte partners tot het treffen van alle voorbereidingen. Dus als het je eenmaal gelukt is om alles te organiseren, kan een massage je alleen maar goed doen! De nadelen: Ontspannen en tot rust komen is goed! Maar wat ga je doen als jij en de bruid helemaal stoned zijn van die massage? Het kan een schot in de roos zijn, maar om 20.00 uur gaat de avond beginnen! Laten we in beweging komen.

9. Samenkomen rond een cocooning slaapfeestje (het eenvoudige maar efficiënte vrijgezellenfeestje)

Een vrijgezellenfeest thuis, een gelegenheid om een heleboel activiteiten en entertainment te organiseren!
Op het eerste gezicht is er niets ongewoon aan deze cocooning house activiteit. Maar de originaliteit van dit vrijgezellenfeest lig bij de eenvoud. Het idee is om bijvoorbeeld een meisjesweekend in een voor de gelegenheid gehuurd huis te plannen. Uiteraard kan je deze activiteit organiseren in je eigen huis of dat van een van de gasten, zolang je maar een minimum aan ruimte hebt. Een filmsessie met popcorn, een make-up workshop, een brunch en een heerlijke aperitief met vrienden… het programma is veelbelovend en de mogelijkheden zijn eindeloos! En om onvergetelijke en magische herinneringen aan dit moment te bewaren, kan je een fotobooth huren voor een echte meisjesfotoshoot. Je kan je foto’s afdrukken en een mooi gastenboek voor het bruidspaar maken vol met glmlachen en leuke herinneringen. Aarzel niet om een decor en veel accessoires te voorzien. Het resultaat zal nog beter zijn! De voordelen: Geluk zit in de simpele dingen. Deze activiteit stelt je in staat om met de meisjes te verblijven zonder dat je je hoeft te verplaatsen, terwijl je veel mogelijkheden hebt voor animaties en activiteiten. Bovendien zal een fotosessie met een fotobooth je in staat stellen om deze momenten voor altijd vast te. De nadelen: Het is ver zoeken en graven maar onmogelijk om negatieve argumenten te vinden voor een Burddy op je feestje… in alle objectiviteit natuurlijk 😀 We vervangen de shopping trip door een originele en verrassende animatie, aarzel niet om ons advies te vragen!

Na het bekijken van al deze ideeën voor een succesvol en magisch vrijgezellenfeest, willen we je graag herinneren aan de basis. Houd er rekening mee dat dit geen bruiloft is en dat je daarom de activiteiten moet aanpassen aan de bruid, met respect voor haar keuzes, haar smaak en haar persoonlijkheid. Het belangrijkste is om een leuke dag door te brengen met je vriendinnen, en om de bruid in wording goed te entertainen!