Een fotobooth voor uw vrijgezellenfeest vanaf 99€ met Burddy

Denk je aan een fotobooth-animatie voor je vrijgezellenfeest? Als je een fan bent van selfies, is de fotobooth zeker de originele en leuke animatie die je nodig hebt om die laatste momenten van het vrijgezellenleven te vieren. We geven je meteen ons beste advies voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest dat je dag zeker goed zal maken! Lachen en veel plezier gegarandeerd!

De fotokiosk, een animatie voor bruiloften en verjaardagen, maar niet alleen dat!

Ook wel bekend als de fotocabine, selfie box of fotokiosk, de fotobooth wordt soms ten onrechte Photomaton© genoemd (dit is de fotocabine die we kennen voor het maken van identiteitsfoto’s). Misschien heb je er al eens plezier mee gehad en heb je de vele mogelijkheden ontdekt tijdens een bruiloft of verjaardagsfeestje. De bruiloftfotobooth is inderdaad een animatie die de laatste jaren steeds succesvoller is geworden en veel dienstverleners zoals fotografen bieden deze service aan hun klanten aan.

De fotobooth voor een vrijgezellenfeest, de originele animatie voor hippe foto's!

Het organiseren van een fotobooth animatie voor een vrijgezellenfeest is de garantie om een feest door te brengen op een positieve toon, omringd door de mensen die belangrijk zijn voor de aanstaande bruid. Het principe is eenvoudig: speel de celebrity voor de lens en maak de gekste foto’s van elkaar. Op dezelfde manier als bij de polaroidcamera kan je met onvergetelijke herinneringen aan dit vrijgezellenfeest vertrekken dankzij de instant prints, en je kan ook een mooi gastenboek vullen om deze meidendag te herbeleven.

Hoe organiseer je je vrijgezellenfeest fotoshoot?

Het organiseren van een fotobooth voor een vrijgezellenfeest vereist een beetje fantasie, maar ligt binnen ieders bereik. Hier zijn de verschillende stappen die je moet volgen:

1) Vind de locatie voor de fotobooth

Als je de fotobooth animatie thuis organiseert, moet je misschien wat meubels verplaatsen, zodat je genoeg ruimte hebt om te bewegen en de fotocabine op te zetten. Om foto’s van betere kwaliteit te maken, reken je best op ongeveer 1m50 tussen de camera en de gefotografeerde personen. 

Je hebt dan alleen een stopcontact nodig om de machine aan te sluiten. Als je een tuin hebt en het is mooi weer, kan je ook buiten van de fotocabine genieten en dit vrijgezellenfeestje in de open lucht vieren, op voorwaarde dat de box niet wordt blootgesteld aan rechtstreeks zonlicht (in dat geval kan je zorgen voor een klein hoekje met schaduw). 

Als je van plan bent om overdag naar buiten te gaan en je boekt het fotohokje voor ‘s avonds, maak er dan een totale verrassing van en blinddoek de koningin van de dag. Ze zal verheugd zijn bij het ontdekken van deze fotoanimatie!

2) Bekleed de photobooth met originele en leuke versiering

Een openlucht vrijgezellenfeest

De accessoires zijn een van de belangrijkste punten van een succesvolle phtobooth animatie! Het vrijgezellenfeest is de uitgekozen plek voor extravaganza en deze fotoshoot mag geen uitzondering zijn.

Je kan een thema kiezen dat de bruid leuk vindt, of je kan kiezen voor extravagante en ongewone versieringen: kleurrijke ballonnen, opblaasbare boeien, slingers… er zijn geen limieten! Maar houd er rekening mee dat de aanstaande bruid deze animatie meer zal waarderen met een thema dat bij haar past (een superheldenthema zal niet per se bij haar passen als ze prinsessen en sprookjes verkiest :p)

Je vindt veel achtergrond- en fotocall-ideeën door te snuffelen op het web, en het is mogelijk om dit zelf te maken met een beetje verbeelding en wat doe-het-zelfkennis. Zorg in ieder geval voor een gewone muur als achtergrond of een uitgerekt vel, want zonder achtergrond kan de achtergrond een beetje donker uitvallen op de foto wanneer je de flitser gebruikt.

3) Stel grappige en originele accessoires voor

Voor de lens poseren en de celebrity pelen, dat is goed. Maar met een heleboel gekke accessoires is het nog beter! Je kan ook vermommingen voor je gasten voorzien, met speciale aandacht voor de bruid die natuurlijk de meest originele en opvallende outfit voor deze animatie mag krijgen. 

Onder deze accessoires bevinden zich maskers, linten, boa’s, hoeden en topmutsen, snorren, maar ook allerlei bordjes met humoristische boodschap, opblaasbare accessoires (wie zei er iets over opblaasbare poppen?). Zoals je ziet is het de bedoeling om een feestje te bouwen, en zelfs de meest verlegen deelnemers voor de camera te krijgen.

Welk budget moet je voorzien voor je fotobooth animatie?

Met BURDDY geniet je van de huur van je fotobooth vanaf 99€ voor de volledige duur van je evenement met onbeperkte digitale foto’s. Verschillende pakketten met instant prints worden aangeboden, van 100 tot 400 prints, als je de foto’s ook wil afdrukken. 

Het is mogelijk om meerdere exemplaren per foto af te drukken, voor een gastenboek of om te delen onder de deelnemers. Kies in dat geval een groter pakket, zodat elke gast met een herinnering kan vertrekken. Een pakket met 200 afdrukken kost je bijvoorbeeld 189€ all-in (huur inbegrepen, levering en terugzending van de fotobox door ons). 

Naast de huur van de fotobooth, koop je ook de accessoirekit en eventuele vermommingen, evenals de achtergrond en de decoraties. Aarzel niet om een kijkje te nemen op Instagram of Pinterest, je vindt er heel wat inspiratie voor doe-het-zelf creaties die gemakkelijk te maken zijn en tegen lage kosten!

De BURDDY fotobox, de goedkope animatie voor een compleet vrijgezellenfeest!

Dit is Pablo van Burddy die onze fotobooth presenteert.

De BURDDY fotobooth is vooral heel eenvoudig op te zetten en te gebruiken. Eenmaal geïnstalleerd (tel 10 minuten door de montage-instructies te volgen, 12 minuten zonder 😊), moet je hem alleen maar aanzetten… en klaar is kees! 

Kies op het grote touch screen een fotolijst uit de eerder opgemaake lijsten (tot 16 verschillende fotokaders), poseer voor de lens en smile! Fotograferen was nog nooit zo gemakkelijk! Zodra je de foto hebt gemaakt, kan je een filter en leuke virtuele accessoires (mooie monden, allerlei soorten hoeden…) toevoegen, en dan kun je meteen beginnen met het afdrukken. Je foto wordt in ongeveer tien seconden geprint, dankzij de geïntegreerde professionele fotoprinter. Nu kan je kwaliteitsfoto’s maken in Hollywood-stijl! 

De spiegelreflexcamera past zich automatisch aan en de meegeleverde flitser garandeert onder alle omstandigheden perfecte foto’s. Personalisatie van fotokaders is inbegrepen in al onze aanbiedingen. Je geniet van 100% aanpasbare foto’s die 100% uw eigen creatie zijn. Omdat elke fototerminal voor het evenement is geconfigureerd, moet je het fotopapier niet opnieuw te laden. Oh ja, we waren het bijna vergeten! Levering en ophaal van de terminal zijn inbegrepen, en je krijgt alle foto’s die aan je online galerij zijn toegevoegd op het einde van je vrijgezellenfeest toegestuurd

Je hebt het begrepen, het boeken van een fotobooth voor een vrijgezellenfeest is de oplossing om een uitstekende tijd door te brengen onder meiden! Voor de toekomstige bruid en bruidegom die ervoor gekozen hebben om een bruidsfotobooth te huren, is het ook de ideale gelegenheid om de fotopaal te testen voor de grote dag, alsook afdrukken te zien! Je kan buitenactiviteiten voor de dag plannen (omkleden, boodschappen doen, een flinke dosis adrenaline met een extreme sport,…) en de fotoboothanimatie voor ‘s avonds bewaren om de unieke herinneringen vast te leggen!